Translate

Софтуер за рекламиране на брандове



Как да намеря хора, които да рекламират бизнеса ми?

Има различни софтуери за рекламиране на  бизнеси в различни сфери с помощта на промоутъри. Рекламното лице препоръчва марката Ви сред определена аудитория в интернет.

Някои онлайн магазини имат заложена от платформата афилиейт програма за партньорство. Но всичко зависи от собствениците на електронните магазини дали ще ползват активно партньорска афилиейт програма или не.

Ако един собственик на онлайн магазин не е много наясно с начина на работа на собствената си  афилиейт програма, може да регистрира магазина си в платформа за рекламодатели. Една такава платформа е АдСкаут, в която всеки е-магазин може да се регистрира.

След добавяне на магазина в платформата промоутърите могат да си изберат различни продукти, които да рекламират и да продават сред последователите си чрез проследяващи афилиейт линкове.

За онлайн магазините в AdScout има голяма възможност да бъдат избрани от промоутър, който да ги рекламира и допринесе за повече продажби на бранда.

Използването на този софтуер за афилиейт е подходящ за всеки бизнес със страница, който желае да бъде рекламиран от инфлуенсър, блогър или друг промоутър. Представянето на бизнес страницата в тази партньорска програма увеличава възможностите на рекламните лица да стигнат до Вас и да популяризират дейността Ви.

Къде да търсим брандове за реклама в каналите си?

Регистрирането като промоутър в AdScout улеснява намирането на предпочитана марка и рекламирането й пред последователи и приятели.

За професионалните инфлуенсъри платформата дава възможност да се рекламират регистрираните брандове в собствени канали и медии. Дори има опция за отбелязване на инфлуенсърите, занимаващи се професионално с реклама на стоки или услуги.

В платформата adscout можеш да се регистрираш  като промоутър и да създаваш препоръки за реклама дори и да не си инфлуенсър. Членуването в различни групи е удачна възможност за споделяне на рекламен проследяващ линк.

В платформата лесно се създава препоръка и се генерира проследяващ афилиейт линк. Този линк може да бъде споделен във фейсбук група, в блог или в собствена страница. Промоутърите сами преценяват на кои места да рекламират различните брандове с цел осуществяване на повече поръчки през линка.

Направените поръчки или транзакции през тези споделени линкове носят пари за промоутъра под формата на комисионни. Тези комисионни се трупат и според условията на сайта се изплащат на рекламиращото лице.

Тези платформи за афилиейт дават възможност да си следим поръчките/транзакциите във всеки един момент. Рекламиращите могат да правят бърза справка за баланса, след влизане в акаунта. 

Партньорската програма на АдСкаут дава възможности за лесно партниране между различни бизнеси и инфлуенсъри блогъри и други промоутъри. Рекламирането на един онлайн магазин може да носи добри и постоянни доходи за промоутъра. Липсата на ограничения за брой препоръки или брой рекламирани магазини е голям плюс за промоутърите. 

Автор: Мирослава Владимирова 


Няма коментари:

Публикуване на коментар