Translate

Аксесоари за обувки, за да направим неудобните обувки удобни и комфортни!




 


От какво да се ръководим при избора на обувки?

При избора на нови летни обувки за топлите месеци трябва да се ръководим не само от модните тенденции и модерните обувки на пазара. Повечето съвременни обувки не само са неудобни, но те не са и здравословни.

Основният критерии при избора на летни обувки трябва да бъде удобството и комфорта на ходилата на крака. При купуването на обувки е важно те да пасват добре на крака. Значим е материала на обувките и техния размер. 

Важно е да се обръща внимание на подметките на обувките. Чехлите с равни подметки създават предпоставка за болки в краката. Причината за това е липсата на поддръжка за сводовете и прекомерно натоварване на ходилата. Същото важи и при обувките с връзки около глезена с равна подметка.

Обувките на висок ток много често причиняват деформация на пръстите. Острите обувки с високи токчета често водят до Халък Валгус и кокалчета на пръстите на краката.

Как да преодолеем неприятното усещане от носенето на неудобни обувки?

Едва ли са малко хората, които са изпитали неудобството от иначе удобните обувки при редовното им носене. 

Например носенето лятото на джапанки с каишки ни разранява кожата между пръстите. А пък босите крака как се пързалят в обувката? И хлопането на по-големите обувки ни създава дискомфорт.

Начинът да направим неудобните обувки удобни е използването на различни аксесоари за обувки.

Ползването на подходящи продукти за обувки предотвратява нараняване на пръстите от пързалането на крака. Предпазителите за каишките на обувките ще предпази пръстите на краката от образуване на рани .

Как да избегнем пързаляне на крака в подметката?

С повишаване на температурата през горещите месеци се увеличава изпотяването на краката. Мокрите ходила предизвикват пързаляне на крака в подметката. Поставянето на силиконови стелки задържат стъпалата в обувката и няма дискомфорт от хлъзгане на крака.  

Наклонът на обувките с висок ток е предпоставка за неволно пързаляне на крака. А в горещите месеци никой не иска чорапогащник. За спестяване на неприятното усещане се грижат подложките за обувки.

Защо е важен правилния избор на размер на обувките?

Едва ли има човек, който да не е страдал от неудони обувки заради неточен размер!

За корекция на размера на обувките се използват уплътняващи стелки. Пълнителите намаляват номера на по-големите обувки и ги нагаждат към размера на крака.

По-големият размер е причина за пързаляне на крака в обувката.

Какво е значението на материала на обувките?

Вложените синтетични материали в обувките води до увеличено потене на краката. Подметката от изкуствена кожа на летните сандали и отворените обувки с високи токчета улеснява хлъзгането на крака. Силиконовите стелки за обувки стабилизират ходилата и са ефективно решение при пързаляне на крака.

Защо дизайнът и модела на обувките са важни за краката?

Модерните и скъпи обувки не винаги са най- добри за здравето на нашите крака. При някои модели красиви обувки няма добра поддръжка на сводовете, а това води до умора и дискомфорт на краката. За опора на анатомичните извивки на стъпалата се слагат стелки за сводовете на крака.

Официалните обувки са част от тоалета за конкретно събитие и затова не се обръща внимание на факта, че те могат да развалят празника ни.

Слагането на стелки, подложки или пълнители в обувките ще ни спести появата на мазоли и рани по краката.

Защо е грешно да се подценяват аксесоарите за обувки? 

Аксесоарите за обувки са често са подценявани и това е много грешно!

Липсата на добавки за подобряване на удобството и комфорта на обувките е причина за носенето на обувките в ръка в края на абитуриентския бал или сватба. Продуктите за обувки предпазват от помрачаване на настроението от стискащи или неудобни обувки!

На много събития се търсят недостатъци в тоалета и обувките на присъстващите. 


Липсата вложки и възглавнички за обувки може да загрози цялостната визия и да породи недобронамерени коментари, които да развалят настроението ни!

Силиконовите стикери са незабелижими, но са ефективни срещу излизането на пръстите от подметката на обувката.

Поставянето на подложки в обувки за танци ще държат стабилно ходилата и пръстите на крака върху подметката. 



Самозалепващите се силиконови ленти за обувки осигуряват удобство в танца и безболезнено грациозно движение.  

Подходящите аксесоари за обувки дават комфорт и удобство на краката. Добавките за обувки предпазват от неприятно усещане и дискомфорт и ни дават възможност пълноценно да се радваме на празника или танца.

Ако се увличаш по лайфстайл и знаеш как да рекламираш в социалните мрежи стелки и пълнители за обувки, ти можеш да станеш промоутър на онлайн магазин и да печелиш от споделен афилиейт линк.





Няма коментари:

Публикуване на коментар