Translate

Абитуриентски балове и бални обувки




Абитуриентският бал е житейско събитие, което се чака с огромно нетъръпение от учениците последна година в средното училище. Този момент е също толкова важен и за техните родители, защото осъзнават, че децата им вече са пораснали и устремено вървят към своята личностна самостоятелност.

Обикновено абитуриентският бал е през красивия месец май, но подготовката за него започва много преди това.
В нашата страна ученическите балове са много пищни и поглъщат много финансов ресурс. Дори и да нямат свободен капитал не малко родители теглят кредити или взимат заеми от близки и приятели, за да организират този един ден за своето дете!

Един от аспектите, касаещи баловете е обличането на абитуриентите и съчетаването на тоалета с модерни обувки. С популяризирането на онлайн търговията много абитуриенти започнаха да си поръчват маркови и дизайнерски дрехи и обувки от родни и международни онлайн магазини.

Завършващите девойки са набелязали желаните рокли и обувки и все по-често ги поръчват от някой онлайн магазин. Въодушевлението на абитуриентките обаче често бива помрачавано, когато получат така очакваните обувки и установят, че не се чувстват удобно и комфортно с тях. Същата тенденция се наблюдава и при младежите абитуриенти, но при тях не е толкова силно изразена. Момчетата са по-склонни да съчетаят избрания костюм с бални обувки от местни търговци и по-малък процент да пазаруват онлайн.
Но вероятността е голяма и не рядко срещана, специалните обувки закупени от интернет да не паснат на крака Ви и да Ви разплачат. 
И тук настъпва моментът: какво да правим като не можем да ги върнем или пък няма достатъчно време за избиране на други обувки за бала!?
Решение в този случай може да се намери, само ако получените обувки не са малки и не стискат краката Ви прекомерно. 

Въпреки прецизното мерене на стъпалата и съобразяване с таблиците за избиране на точния размер обувки, достатъчно млади хора имат неприятен спомен от този момент в подготовката на бала. 

Различните аксесоари за обувки ще помогнат в уплътняването на по-големите обувки. Поставянето на пълнители отпред и залепването на уплътняващи стелки отзад на борда е добро решение за затворени по-големи бални обувки. 
Силиконовите каишки също могат да помогнат за задържането на официалните обувки за краката.

Силиконовите стелки за обувки на висок ток и отворени отпред ще предпазят крака от пързаляне и излизане на пръстите извън подметката на балната обувка. Поставянето на подходящи стелки с  допълнително поддържане на пръстите на краката предотвратява възможността за хлъзгане на крака в обувката и болезнено претоварване на пръстите.

За предотвратяване на риска от болки в петата и цялостна умора в краката някои модели стелки за пети за обувки на токчета са идеалното допълнение за официалните обувки за абитуриентския бал!

Не позволявайте балните обувки да развалят настроението Ви, а използвайте  стелки и пълнители за обувки за дамски и мъжки обувки! Използвайте каишки за обувки за пристягане на широките и хлабави обувки за крака, за да не се притеснявате за походката си и евнтуално изваждане на крака от официалните обувки. 

Насладете се пълноценно на дългоочаквания си празник с различните модели аксесоари за обувки!!! Краткото тестване на обувките във физически магазин и първоначалното усещане за удобна обувка без стискане може да е подвеждащо. Изборът на уплътняващи или омекотяващи стелки ще Ви спести разочарованието и ще намали желанието Ви да захвърлите дълго избираните и скъпо струващи бални обувки. Противохлъзгащите стелки и противопързалящи подложки за обувки ще задържат пръстите Ви в красивите сандали и няма да се притеснявате за разваления лайфстайл.

Насладете се максимално на балната си рокля и официалните си бални обувки и помнете, че това е само един ден от Вашия живот!!!

Автор: Мирослава Владимирова 













Няма коментари:

Публикуване на коментар